Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

Agregati za zemeljski plin

Plinske module podjetja 2G odlikujeta visoka učinkovitost in prihranek stroškov - gospodarjenje in energetska neodvisnost na najvišji ravni.

Naprave SPTE podjetja 2G na zemeljski plin kot primarni vir energije slednjega pretvarjajo v električno energijo in toploto na kraju, kjer so postavljene. Na ta način je mogoče energijo proizvesti brez izgub pri prenosu natančno tam, kjer se porablja. Ta lastnost napravam SPTE na zemeljski plin zagotavlja visoko učinkovitost.

Dodatna prednost: pri proizvodnji energije s pomočjo naprave SPTE na zemeljski plin je mogoče prihraniti do 40 % primarne energije in v primerjavi z običajnimi napravami za proizvodnjo energije naprava SPTE proizvede do 60 % manj izpustov CO2. V primerjavi z drugimi gorivi pri izgorevanju zemeljskega plina nastaja najmanj izpustov CO2, prav tako pa ni nastajanja saj.

Prenos zemeljskega plina poteka po podzemnem plinovodnem omrežju, s čimer se je mogoče izogniti dodatnemu onesnaževanju okolja zaradi cestnega prevoza. To pomeni veliko razbremenitev tako za okolje kot tudi za vaš proračun, saj lahko s pomočjo učinkovite proizvodnje električne energije in toplote z napravami podjetja 2G znatno zmanjšate stroške oskrbe z energijo.

Proizvedeno toploto je mogoče v celoti porabiti za ogrevanje stavb in vode. Če je mogoče istočasno proizvedeno električno energijo uporabiti v isti stavbi, jo lahko porabite za lastne potrebe. Tako se boste v veliki meri izognili vse višji ceni priključne moči in znatno prihranili pri stroških oskrbe z električno energijo. Neporabljeno električno energijo je mogoče oddati v javno električno omrežje, kar zagotavlja dodatne prihodke in največjo možno mero neodvisnosti od sprememb na energetskem trgu.

Prednosti naprave SPTE na zemeljski plin podjetja 2G:

  • korenito zmanjšanje stroškov oskrbe z energijo
  • hitra amortizacija stroškov
  • nadomestila za dobavo električne energije v javno omrežje so urejena v skladu z zakonom o soproizvodnji toplote in električne energije
  • okolju prijazna tehnologija
  • individualni pristop k oblikovanju izdelka zagotavlja njegovo optimalno delovanje

Galerija

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Facebook

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se