Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

Svetovanje o nakupu

Nadzor nad vašim projektom v podjetju 2G. Osebno in individualno

Med prvim telefonskim svetovanjem vas bomo povprašali o vaših potrebah po toploti in prostoru, ki je v vaši stavbi na voljo za postavitev naprave SPTE našega podjetja. Vsekakor vam bomo že v telefonskem pogovoru odgovorili na vsa vprašanja, ki jih boste postavili v povezavi z napravo SPTE. Če nam bo uspelo pojasniti vsa odprta vprašanja, se bomo ob koncu pogovora z vami dogovorili za osebni sestanek.

V času osebnega sestanka bo naš predstavnik pri vas izvedel analizo energijskih potreb in vam svetoval, katera naprava SPTE  bi predstavljala ustrezno rešitev za vaše potrebe. Na podlagi predvidenega zneska naložbe, dosedanje porabe ter stroškov z oskrbo z električno energijo in toploto bomo za vaš primer izdelali izračun donosnosti.

Tako boste ob koncu pogovora vedeli, kdaj se bo vaša naložba v napravo SPTE obrestovala. Ob koncu našega obiska vam bomo izročili individualno ponudbo. Po sklenitvi pogodbe se bomo posvetili usklajevanju podrobnosti in načrtovanju vgradnje naprave. Ob tem lahko izbirate med ponudbami iz našega širokega nabora izdelkov.

Skladno z vašimi željami vam lahko dostavimo napravo na ključ, pri čemer so nam v pomoč naši notranji obrtniki. Alternativno smo vam pripravljeni pomagati tudi pri usmerjanju vaših obrtnikov, lahko pa vam napravo zgolj dostavimo in jo vgradite sami. Ob tem vam bomo predhodno pojasnili tako gradbene ukrepe kot tudi zahteve po potrebnih hidravličnih in električnih priključkih.

Naši strokovnjaki bodo napravo zagnali in umerili tako, da bo dosegla najvišjo stopnjo učinkovitosti. Tudi po zagonu naprave bomo v podjetju 2G prek daljinskega nadzora spremljali njeno delovanje. Če se bodo kadar koli pojavile motnje v delovanju naprave, jih bomo odpravili prek daljinskega upravljanja ali s kratkotrajnim obiskom serviserjev. V skladu z vašimi željami bomo na napravi izvedli vsa vzdrževalna dela.

Galerija

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Facebook

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se