Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

Možnosti namestitve

1. Zabojnik

Tovrstne rešitve podjetja 2G za stranke, ki dajejo velik poudarek kakovosti, temelječi na standardiziranih rešitvah, predstavljajo idealno uporabo naprav na način "vstavi in poženi" (»Plug&Play«). V zabojnike vgrajene naprave SPTE so preizkušeni celoviti sistemi, od katerih lahko pričakujete najvišjo raven kakovosti. Nezahtevno in hitro namestitev lahko izvedete le v nekaj korakih. Rešitve z zabojniki zahtevajo manj načrtovanja v primerjavi z nameščanjem naprav v strojnico. Zabojniki podjetja 2G so vroče cinkani, kar jim zagotavlja najvišjo raven varnosti. V zabojnik vgrajeno napravo SPTE, ki deluje kot samostojni sistem, lahko prestavljate le z malo truda, obenem pa ta rešitev nudi enostavne možnosti prevoza.

2. Betonsko ohišje

Z uporabo betonskega ohišja v različici Super Silent (uporaba alternativnih sestavnih delov kot so zasilni hladilnik in hladilnik za zmesi, dušilec zvoka, dovodne in odvodne dušilne kulise) je mogoče raven hrupa na razdalji 10 metrov pri modulih podjetja 2G zmanjšati na 45 dB (A). S tem je zagotavljeno nemoteče delovanje modula SPTE v stanovanjskih okoljih. Podobno kot pri različici z zabojnikom je mogoče betonsko ohišje v obliki izdelane garaže postaviti v ustrezen položaj na samem kraju namestitve. Betonsko ohišje podjetja 2G vas bo očaralo s svojim prefinjenim videzom, s katerim ga je podjetje 2G poskusilo še posebej prilagoditi podobi mestnega okolja.

3. Strojnica

Tovrstna namestitev vam dopušča svobodno izbiro posameznih možnosti za vgradnjo naprave SPTE. Arhitekturno obliko stavbe je mogoče prilagoditi in oblikovati skladno z vašimi željami in namenom uporabe. Poleg tega podjetje 2G razpolaga s splošno uveljavljenimi načrti za stavbne priključke, na podlagi katerih je mogoče poiskati rešitev, prilagojeno posamezni stavbi.

4. Načrtovanje namestitve v obstoječih stavbah

Uspeh podjetja 2G ne nazadnje temelji na visoki stopnji prilagodljivosti – ne le z vidika raznolikosti posameznih različic modulov, temveč tudi z vidika različnih možnosti postavitev naprav SPTE. Poleg splošno uporabljenih rešitev z zabojnikom, betonskim ohišjem ali strojnico je mogoče module podjetja 2G namestiti tudi v obstoječe stavbne komplekse ali toplotne centrale vseh vrst. Kompaktni način gradnje celotnega nabora izdelkov podjetja 2G omogoča postavitev tudi v majhnih prostorih, s čimer je v preteklosti podjetju 2G že uspelo obvladati številne prostorske izzive.

Pri postavljanju naprav v obstoječe stavbe podjetje 2G nudi dostavo naprave v zvočno izolativnem ohišju, ki raven hrupa na razdalji 10 metrov zmanjša na 65 dB (A).

Galerija

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Facebook

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se