Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

O podjetju Eko Star

V podjetju Eko Star, enem izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju kogeneracije, trigeneracije in energetskih sistemov, se podprti z obširnim znanjem in visoko tehnologijo našega partnerja 2G Energy AG trudimo, da naše celovite rešitve v čim večji meri izkoriščajo energijo, ki je shranjena v zraku, vodi in zemlji, hkrati pa ne obremenjujejo okolja.

Naša Vizija

Poleg velikih prihrankov, ki so v času vse dražjih fosilnih goriv še kako pomembni, uporaba ekoloških tehnologij prispeva tudi k zmanjševanju emisij toplogrednih plinov v naše ozračje in s tem k čistejšemu okolju.

Aktivno podpiramo tudi pobude, ki varujejo okolje in vzpodbujajo zeleno gospodarstvo.

Energetska neodvisnost

Na področju energetske neodvisnosti želimo postati vodilni na slovenskem tržišču ter se širiti na nova tržišča v EU, kakor tudi na države JV Evrope. Ponašamo se lahko z razvejano mrežo prodajalcev, serviserjev in monterjev po vsej državi.

Tehnologija

Vsi naši izdelki so zasnovani po najnovejših tehnoloških zahtevah, so ergonomske oblike in opremljeni s certifikati, ki potrjujejo ustreznost z mednarodnimi standardi kakovosti in varnosti.

Ker smo dolgoročno strategijo zasnovali s pogledom proti razvitim tržiščem Zahodne Evrope iščemo tudi partnerje s podobno vizijo in cilji.

Cilji

Zavedamo se, da še vedno porabimo preveč energije za ogrevanje stanovanj in poslovnih prostorov. Samo v privatnih gospodinjstvih pomeni to kar več kot 70%, s segrevanjem sanitarne vode celo 90% vse porabljene energije.

Certifikati - Bonitetna odličnost

Bonitetna hiša Dun & Bradstreet nam je za leto 2022 podelil najprestižnejši Certifikat bonitetne odličnosti - platinasti certifikat, na kar smo izjemno ponosni. 

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se