Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

O podjetju 2G

Podjetje 2G – samo zadovoljstvo strank jamči naš uspeh.

V podjetju 2G smo si kot eden izmed vodilnih proizvajalcev naprav za soproizvodnjo toplote in električne energije postavili cilj, da bomo dejavno sodelovali v globalnem energetskem preobratu.

S proizvodnjo modulov za decentralizirano oskrbo z energijo na podlagi soproizvodnje toplote in električne energije dejavno prispevamo k uresničevanju podnebnih ciljev in obenem našim strankam omogočamo, da pri oskrbi z energijo pomembno prihranijo.

Po vsem svetu sodelujemo s tisoči zadovoljnih strank in poslovnih partnerjev, ki so se že prepričali o uspehu in kakovosti izdelkov našega podjetja. Naprave SPTE smo doslej uspešno namestili v več kot 20 državah.

Nabor izdelkov podjetja 2G se razteza od naprav z električno močjo od 20 kW vse do velikih naprav z močjo 2.000 kW, ki zagotavljajo oskrbo z električno energijo in toploto celotnih gospodarskih površin.

Podobno kot pri naboru izdelkov so tudi pri različnih plinih in plinskih mešanicah na voljo številne možnosti uporabe. Moduli SPTE lahko obratujejo tako na zemeljski plin ali biometan kot tudi na raznolike pline z nizko kalorično vrednostjo, kot so bioplin, plin iz čistilnih naprav ali metan.

Trije temeljni gradniki uspeha

1. Vodilno mesto v razvoju tehnologije

Kot ustvarjalno vodilno podjetje v svoji panogi, kjer še posebej v območju izhodne električne moči od 50 kW do 550 kW dosegamo najvišje koeficiente učinkovitosti, uživamo velik mednarodni ugled.

V seriji agenitor (na zemeljski plin in bioplin) nam je denimo na podlagi nepretrganega razvoja uspelo izboljšati učinkovitost naših motorjev za več kot 2 odstotka. Temeljni kamen tega uspeha smo postavili že leta 2009, ko nam je uspelo v svoje vrste dolgoročno privabiti enega izmed svetovno najbolj priznanih strokovnjakov za plinske motorje dr. Güntherja Herdina. Na podlagi tega sodelovanja smo leta 2010 smo s dr. Herdinom kot solastnikom ustanovili svojo podružnico za raziskave in razvoj 2G Drives GmbH. Skupina raziskovalcev v podružnici 2G Drives, ki jo sestavlja približno 20 inženirjev in tehnikov ter 20 mehanikov, se neprekinjeno posveča razvoju plinskih motorjev in njihovih zunanjih sestavnih delov. Preizkuševalnica motorjev v Heeku, ki je začela obratovati leta 2011, prav tako izraža pomemben poudarek, ki ga v celotnem koncernu 2G pripisujemo tehnološkim zahtevam.

2. Storitve

Visoka kakovost blagovne znamke 2G ne izvira zgolj iz učinkovitosti in zanesljivosti izdelkov, temveč tudi iz storitev, ki jih podjetje 2G izvaja za potrebe obstoječih naprav. Dobro razvejana mreža lastnih in pogodbenih serviserjev podjetju 2G zagotavlja tako kratek odzivni čas kot tudi nadzorovano vzdrževanje naprav. Z zagotavljanjem storitev 24 ur na dan 7 dni na teden je servisna služba podjetja 2G je dosegljiva ob vsakem času.

Leta 2011 se je naša servisna služba preselila v lastno stavbo, s čimer smo želeli zagotoviti, da bo še hitreje in bolj usklajeno izvajala servisne preglede in odgovarjala na potrebe po nadomestnih delih. Površina osrednje stavbe za izvajanje servisnih pregledov in ločenega skladišča za nadomestne dele obsega skoraj 1.000 m², zato so nadomestni deli na voljo vedno in v zadostnih količinah.

3. Sodelavci

Naši sodelavci vedno ravnajo v skladu s poslanstvom podjetja 2G: "Samo zadovoljstvo strank jamči naš uspeh". Še posebej v času razvoja našega podjetja nam je z zvestobo omenjenemu poslanstvu in s tem povezanim zadovoljstvom strank uspelo predstaviti izjemne dosežke. Na podlagi več kot 17 let izkušenj se naši sodelavci sedaj ponosno predstavljajo kot "strokovnjaki za soproizvodnjo toplote in električne energije".

Galerija

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Facebook

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se