Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

Pravno obvestilo

 1. Lastnik in upravljavec spletnih strani www.eko-star.eu je družba EKO STAR, d.o.o., Ukanc 128, 4265 Bohinjsko jezero, ki je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kranju, matična številka 2168901000, davčna številka SI94692491 (v nadaljevanju: upravitelj).
 2. Ti pogoji uporabe se nanašajo na spletno stran www.eko-star.eu ter vse na tem spletnem mestu dosegljive storitve.
 3. Spletne strani, dosegljive na spletnem naslovu www.eko-star.eu, lahko brezplačno pregledujejo vse fizične in pravne osebe (v nadaljevanju: uporabniki) na lastno odgovornost. Pri dostopu do teh strani uporabniki izrecno soglašajo s predmetnimi pogoji njihove uporabe, v kolikor pa se z njimi ne strinjajo, pa morajo spletne strani nemudoma zapustiti, prepovedana pa jim je tudi uporaba na njih dosegljivih storitev.
 4. Uporabnik se izrecno zavezuje, da bo spletne strani www.eko-star.eu uporabljal skladno z veljavno zakonodajo zgolj za zasebne namene, na način, da ne bo kršil pravic upravitelja, drugih uporabnikov ali tretjih oseb, predvsem pa da se bo vzdržal kakršnegakoli njihovega kopiranja, razen kopiranja za osebno uporabo, kraje podatkovne baze www.eko-star.eu ali njenih delov in spreminjanja ter vključevanja predmetne spletne strani v drugo spletno stran.
 5. Celotna vsebina spletnih strani, programska koda, podatkovne zbirke in storitve, dosegljive na spletnem naslovu www.eko-star.eu, so avtorskopravno zaščiteni ter jih je zato dopustno uporabljati zgolj za zasebne namene, v kolikor taka uporaba ni prepovedana ne s temi pogoji uporabe ne z veljavno zakonodajo.
 6. Imetnik registrirane znamke in spletne domene www.eko-star.eu je upravitelj, uporabnik pa ju zato ne sme uporabljati v nobeni obliki za noben namen, razen v primeru, da je taka uporaba izrecno dovoljena bodisi s temi pogoji uporabe bodisi z veljavno zakonodajo.
 7. Upravitelj ne prevzema nobene odgovornosti za objavljeno vsebino, dostopnost in delovanje spletnih strani www.eko-star.eu ter na tem naslovu dosegljivih storitev.
 8. Upravitelj se zavezuje, da si bo prizadeval, da bo vsebina na spletnem naslovu www.eko-star.eu stalno dostopna, zakonita in ažurna, vendar pa ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi uporabniku nastala zaradi nezmožnosti uporabe zadevnih spletnih strani, zaradi izgube podatkov ali zaradi kakšnega drugega razloga, povezanega s temi spletnimi stranmi.
 9. Upravitelj ni dolžan zagotavljati delovanja spletnih strani www.eko-star.eu ter na tem spletnem naslovu dosegljivih storitev v primeru izpada električne energije, izpada internetnega omrežja, neustreznosti spletnega brskalnika ali drugih tehničnih motenj ali dejavnikov, ki bi tako delovanje onemogočali.
 10. Upravitelj si prav tako pridržuje izrecno pravico, da lahko kadarkoli in za kakršnokoli obdobje, brez predhodnega obvestila in soglasja prekine zagotavljanje dostopnosti in storitev na spletnem naslovu www.eko-star.eu
 11. Vse omejitve odgovornosti upravitelja, navedene v teh pogojih uporabe, veljajo pod pogojem, da so skladne z veljavno zakonodajo.
 12. Uporabniki spletne storitve "e-novic", dosegljive na spletnem naslovu www.eko-star.eu (v nadaljevanju: uporabniki e-novic), se strinjajo, da jim lahko upravitelj pošilja e-obvestila o novicah, na katere so se prijavili, ter informacije v zvezi z novostmi in delovanjem zadevnih spletnih strani.
 13. Uporabniki e-novic prav tako izrecno dovoljujejo, da upravitelj skladno z veljavno zakonodajo zbira in obdeluje podatke, ki jih potrebuje za namen delovanja in zagotavljanja zadevne storitve. Ti podatki vključujejo elektronski naslov, ki ga uporabniki e-novic upravitelju prostovoljno posredujejo z izpolnitvijo ustreznega obrazca na spletnem naslovu www.eko-star.eu, ter IP naslov takega vsakokratnega uporabnika e-novic.
 14. Upravitelj se izrecno zavezuje, da v prejšnji točki teh pogojev uporabe navedenih podatkov o uporabniku e-novic ne bo posredoval tretjim osebam, razen osebam, ki ponudniku zagotavljajo podporne storitve, nujno potrebne za pravilno delovanje storitev e-novic, in sicer v kolikor je tako posredovanje skladno z veljavno zakonodajo in potrebno za tako pravilno delovanje. Upravitelj lahko poleg tega zadevne podatke v primeru kršitvenega ravnanja uporabnika e-novic posreduje tudi državnim organom, ki sodelujejo pri odkrivanju, preganjanju ali kaznovanju kršitelja.
 15. Upravitelj si pridržuje izrecno pravico, da lahko te pogoje uporabe spremeni brez predhodnega obvestila in brez vsakršnega soglasja uporabnikov. Spremenjeni pogoji uporabe pričnejo veljati z dnem objave na spletni strani www.eko-star.eu. Za posameznega uporabnika se uporabljajo od njihovega sprejema z njegove strani, pri čemer se šteje, da je do takega sprejema spremenjenih pogojev prišlo s prvim dostopom oziroma uporabo katere izmed storitev, dostopnih na predmetnem spletnem naslovu.

EKO STAR d.o.o., marec 2010

 

baner

 

 

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se