Pojdi na glavno vsebino
Povečaj pisavo Ponastavi pisavo Pomanjšaj pisavo    Natisni

Servis in vzdrževanje

Optimizacija naprav za najvišjo stopnjo razpoložljivosti in učinkovitosti. Odlična storitev za vašo napravo SPTE.

Če želimo v podjetju 2G zagotoviti, da bodo naprave SPTE obratovale dolgotrajno in z visoko učinkovitostjo, je pomembno zagotavljati redne preglede in vzdrževalna dela na motorjih in upravljalnih enotah, ki jih bodo izvedli izkušeni strokovnjaki. Podjetje 2G s 95 % dobavljivostjo naprav v svoji panogi postavlja visoka merila.

Vzdrževanje

Vozni park EKOSTAR

Visoko usposobljeni serviserji in pregledno urejeno skladišče z nadomestnimi deli tvorijo podlago za strokovno zagotavljanje vzdrževalnih del.

Uporaba videoendoskopije pri vzdrževalnih delih

Podjetje 2G pri vzdrževalnih delih uporablja najsodobnejšo videoendoskopijo. Na ta način lahko pregledamo sestavne dele motorja brez dolgotrajnega razstavljanja, s čimer v največji možni meri skrajšamo čas zaustavitve naprave. Obsežna dokumentacija nam omogoča, da prepoznamo možne spremembe v napravah.

Služba za premoščanje težav v vseh primerih: priklopnik Heizmobil podjetja 2G

Podjetje 2G svojim strankam nudi posebno storitev, s katero bodo lahko premostile težave zaradi neobratovanja naprave SPTE – priklopnik Heizmobil podjetja 2G. Dokler naprava SPTE bodisi zaradi zaustavitve bodisi zaradi vzdrževalnih del ne začne obratovati, priklopnik Heizmobil dovaja potrebno toploto. Tudi upravljalci naprav na bioplin lahko za zagon svoje naprave najamejo priklopnik Heizmobil podjetja 2G, ki je pripravljen na priključitev in takojšnje delovanje. S tem lahko prihranijo ne le čas, temveč tudi denar, saj v tem primeru nadzorovani sistem za zemeljski plin ali plin propan ni več potreben.

Prenosno ogrevanje je skupaj z zbiralnikom za kurilno olje nameščeno v priklopniku za osebno vozilo in zagotavlja tako toplotno moč v višini 110 kW kot tudi prilagodljive priključne vode z dolžino 18 m.

Optimizacija naprave za največji možni izkoristek

Podatke, pridobljene prek daljinskega nadzora, podjetje 2G uporablja za neprekinjeno analizo učinkovitosti naprave in lahko po potrebi prek daljinskega dostopa optimizira parametre upravljanja. S tem je mogoče zagotoviti, da vsaka naprava doseže najvišjo možno stopnjo učinkovitosti.

REFERENCE

Več

24h SERVIS HOTLINE

Servis za 2G agregate
+49 (0) 180 6 345 345
(9 ct/min, dražje za mob. tel.)

Več

ENERGETSKE IZKAZNICE

Več

VSTOP ZA PARTNERJE

Več

E-NOVICE

Prijavite se na e-novice:

Facebook

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se